назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті

КНИГИ :: Ведення переговорів, Наради ::

Емоційний інтелект в переговорах

Емоційний інтелект в переговорах

КУПИТИ КНИГУ - Емоційний інтелект в переговорах





Примітка: щодо придбання книжок просимо звертатися у відповідні інтернет-магазини або видавництва.
Назва: Емоційний інтелект в переговорах
Автор(и): Роджер Фішер, Даніель Шапіро
Видавництво: "ВД «СВАРОГ»", — 2019

Опис:
Оригінал (англ.): "Beyond Reason: Using Emotions as You Negotiate" by Roger Fisher, Daniel Shapiro

У бестселері "Переговори без поразки" знаменитий фахівець Роджер Фішер запропонував універсальний метод для проведення успішних переговорів — як особистих, так і ділових. Тепер він об’єднав свої зусилля з фахівцем по емоційним аспектам переговорів Даніелем Шапіро для створення своєї нової книги. У ній автори показують читачам, як використовувати емоції, щоб перетворювати труднощі — слабкі або істотні, особисті або професійні — в можливості для взаємовигідного рішення.

Розмовляєте ви зі злим босом, важким колегою або впертим підлітком — стимуляція необхідних емоцій в розмові зможе привести вас до бажаного результату.

Цільова аудиторія:

Це книга для широкої аудиторії — для всіх, хто веде особисті і ділові переговори.

Книга видана також російською — "Эмоциональный интеллект в переговорах"


Про авторів:

Роджер Фішер (Roger Fisher) — популярний американський письменник, який прославився як автор бізнес-літератури з мистецтва ведення успішних і ефективних переговорів. У своїй літературній творчості Роджер Фішер розглядає проблеми комунікації, вирішення конфліктів, відстоювання своєї точки зору, переконання співрозмовника. Автор спеціалізується на управлінні конфліктними ситуаціями, які часто виникають у політичних дебатах або під час ділових переговорів. Велика частина його творів — це не «гола» теорія, а твори, написані на основі опитувань, ретельних наукових досліджень і розробок.

Даніель Шапіро (Daniel Shapiro) — доктор психологічних наук, засновник і керівник Міжнародної програми по переговорам Гарвардського університету, ад’юнкт-професор психології медичного факультету Гарвардського університету / лікарні Макліна та Програми по переговорам юридичного факультету Гарвардського університету. Регулярно консультує керівників урядів і корпорацій, що входять в рейтинг 500 найбільших компаній за версією журналу Fortune. Має досвід експерта найширшого спектра, в тому числі в сфері переговорів зі звільнення заручників, конфліктів між директорами підприємств, переговорів глав ворогуючих держав, а також консультацій сімей, які переживають кризу відносин.


ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Роджер Фішер):
НОВІ КНИГИ ПО ТЕМІ:ПОПУЛЯРНІ КНИГИ ПО ТЕМІ:



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua