6 способів збереження менталітету високої результативності

6 способів збереження менталітету високої результативності Сьогоднішні підходи до організації робочого простору потребують змін, переконаний Глен Лупіс (Glenn Llopis), один з дописувачів журналу Forbes. Багато працівників вважають себе високорезультативними, але тільки дуже незначна частина з них володіє правильним менталітетом, дисципліною та мотивацією, щоб демонструвати свою результативність кожного дня. Адже по-справжньому мотивовані працівники не лише захоплено працюють, але й здатні долати кризу, справлятися зі змінами та уникати відволікаючих факторів.

Нижче наведено шість ефективних способів збереження менталітету високої результативності.

1. Знайте своїх прямих конкурентів. Стандарти вашої результативності повинні встановлюватися не вашим керівником, а вами особисто, керуючись результатами ваших конкурентів. Ставте перед собою виклики і намагайтесь перевершити стандарти ваших конкурентів.

2. Постійно займайтесь самовдосконаленням. У світі високої результативності посередність вважається неприйнятною. Тому вам потрібно постійно працювати над розвитком власних знань та навичок.

3. Інвестуйте у взаємодію з представниками покоління “Y”. Молоде покоління має вроджені навички, які непритаманні старшим людям. Скажімо, вони у переважній більшості випадків набагато більш технологічно підковані, ніж їхні старші колеги. Вони здатні працювати швидше і краще справлятися з інформаційним перевантаженням. Представники покоління Y здатні вивести ваш бізнес до нових вершин, якщо ви навчитеся прислухатися до них і взаємодіяти з ними.

MUST READ:  Повзучий детермінізм або ефект «Я так і знав!»

4. Дізнайтеся більше про глобальний ринок. Сьогодні модно говорити про глобалізацію, але до сих пір мало хто розуміє, що це означає насправді. Для того, щоб зрозуміти культуру інших країн занадто мало прочитати про неї в інтернеті. Потрібно відвідати країну і по-справжньому зануритися у її побут. Це особливо критично, якщо йдеться про відкриття бізнесу у цій країні.

5. Навчіться помічати можливості. Можливості стають очевидними тоді коли ви навчаєтеся заглядати за рамки звичного. І ви можете “вирощувати” нові можливості, якщо будете спрямовувати енергію в проекти, які виглядають найбільш перспективними.

6. Заведіть блог та будьте відповідальними. Щоб оцінювати свій прогрес, ви повинні писати про свої успіхи, виклики та провали. Блог – один з найзручніших інструментів. Вам навіть не обов’язково робити його публічним, хоча реакція колег може стати додатковим мотиватором. Тільки якщо ви навчитеся відповідальності перед собою за власні плани – ви зможете стати по-справжньому результативними.