Магазин 3D-товарів

Магазин 3D-товарів Саме по собі визначення “магазин 3D-товарів” звучить доволі дивно, адже будь-які предмети нашого світу є тривимірними. Втім, коли йдеться про 3D-товари – мається на увазі особливий їх різновид – тільки ті товари, які виготовлені за допомогою унікальних 3D-принтерів, які “друкують матерію”. Саме такими товарами торгує створена зовсім недавно дизайнерська компанія .MGX в Брюселі, пишуть на сторінках блога BizTimes.

Ідея видається доволі несподіваною, оскільки раніше подібний бізнес (друк на 3D-принтерах) був зазвичай пов’язаний з розробкою конкретних 3D-моделей. Наприклад, для створення прототипів нерухомості для будівельних компаній.

Унікальність ідеї .MGX полягає в тому, що всі її продукти створюються заздалегідь та виставляються в офлайновому магазині в Брюселі. А враховуючи той факт, що в компанії працюють дизайнери та художники світового рівня, які регулярно виставляються у галереях сучасного мистецтва, немає нічого дивного, що моделі виглядають першокласно (і коштують також). Висока вартість продуктів частково пов’язана і з собівартістю виробництва.

MUST READ:  Як маркетологи зомбують покупців на зайві покупки

Що ж продається в магазині .MGX?

Передусім тут можна знайти найрізноманітніші товари, які можуть прикрасити та збагатити інтер’єр вашої квартири. Особливо на цьому тлі виділяються численні світильники та футуристична фурнітура. Є у ассортименті і повноцінні меблі – наприклад стіл, який сподобається всім людям, які поважають хороший дизайн.

Не можна сказати, що на разі магазин може порадувати аж занадто великим вибором. Радше він свідомо обмежений найкращими товарами. Але це, швидш за все, тимчасовий фактор. Очевидно, що з часом кількість товарів у .MGX буде зростати.