Хто такий інтернет-мільйонер і як ним стати

Хто такий інтернет-мільйонер і як ним статиІнтернет-мільйонери — це рух, орієнтований на побудову гнучкого і прибуткового бізнесу, заснованого на стилі життя та такий, що відповідає особистісним пріоритетам його власника, інтернет-мільйонера. Саме так пояснює цей термін Скотт Фокс (Scott Fox), автор книги “Як працювати де хочеш, скільки хочеш і отримувати стабільний дохід” (Click Millionaires: Work Less, Live More with an Internet Business You Love).

Інтернет-мільйонер використовує сайти, електронну торгівлю, цифрові матеріали та соціальні медіа для побудови бізнесу, в основі якого лежить його стиль життя. Він поширює свої ідеї та товари по всьому світу відповідно до особистого графіка і на власних умовах. Слідування своєму стилю життя як бізнес-модель не вимагає від інтернет-мільйонера неодмінних багатомільйонних заробітків. Навпаки, інтернет-мільйонери розуміють успіх як використання останніх розробок у сфері електронної комерції та кращих інструментів продажів для створення прибуткового етичного інтернет-бізнесу, що позитивно впливає на їх стиль життя і на життя навколишніх людей. У результаті стиль життя інтернет-мільйонера припускає безпрецедентний рівень особистого контролю над своєю кар’єрою, творчу незалежність, гнучкий графік і задоволення від роботи.

MUST READ:  Досвід — впливовий учитель

Традиційна американська мрія будувалася на особистих фінансових досягненнях — ставши «мільйонером», ти отримував можливість керувати своїм життям, отримувати все, що тільки забажаєш, і жити за власними правилами. Сьогодні ж в понятті «інтернет-мільйонер» міститься революційна ідея про те, що користуватися перевагами особистої незалежності, безпеки та впевненості в собі — тим, що раніше було доступно лише багатіям, — може будь-хто, хто вирішить будувати успішний інтернет-бізнес, орієнтуючись на свій стиль життя. Як можна зрозуміти з визначення, наведеного вище, для інтернет-мільйонерів гроші важливі, але для «нових багатіїв» значення мають не лише вони. Гроші зовсім не кінцева зупинка на вашому життєвому шляху — це лише бензин, який допомагає насолоджуватися подорожжю.

Щоб стати інтернет-мільйонером, Скотт Фокс радить:

— Змінити спосіб мислення, в першу чергу сфокусувавшись на більш хороше життя для себе, що б ви не вкладали в це поняття;

— Перебудувати своє життя, поставивши на чільне місце себе і свою сім’ю, а не роботу допізна в надії «вписатися» в графік начальства;

MUST READ:  Як бізнес заробляє на епідеміях

— Організувати свою роботу так, щоб стан вашого банківського рахунку прямо залежав від витрачених зусиль, перестати оплачувати нові машини і відпустки роботодавця, одночасно борючись із власними іпотечними виплатами.

Якщо ви зможете перебудувати своє життя, зробивши акцент на особисте щастя, комфортне життя та можливості ділитися прибутком з оточуючими, то вже будете задоволені — навіть якщо не заробите мільйон доларів. Чому? Тому що у вас немає жадібності — ви просто хочете комфортного і повного життя.

Бізнес-цитатник — найкращі ідеї з бізнес-книжок.