Всі на майстер-клас… Періс Хілтон!

Періс Хілтон - Пэрис Хилтон - Paris HiltonВсього лише… один мільйон доларів заплатять відомій спадкоємиці готелів і просто скандальній особі Періс Хілтон (Paris Hilton) за проведення спеціального майстер-класу. Таку пропозицію вона отримала від американської компанії Learning Annex, яка спеціалізується на організації коротких курсів профорієнтації, що укладаються в один вечір і тривають не більше трьох годин.

“Викладач” Хілтон повинна буде поділитися секретами своєї стратегії під час одногодинного курсу “Як просунути свій бренд”. Прагнучи збільшити свою популярність і залучити більше слухачів, компанія Learning Annex намагається запрошувати у якості консультантів різних знаменитостей. Але якщо ви думаєте, що організатори хочуть, щоб Періс розповіла про свої готелі, то ви помиляєтесь. Головний інтерес для них представляє просування бренду “Paris Hilton”, тобто самої зірки, пише РБК.

“Ми послали Періс запрошення і думаємо, що вона з радістю погодиться. Вона блискучий підприємець, – відзначив президент Learning Annex Білл Зенкер. – Думаю, вона зможе поділитися своїми знаннями з іншими підприємцями. Впевнен, що мої учні полюблять її. Всім цікаво, як їй удалося так здорово просунути саму себе”.

MUST READ:  Найефективніші банерні кампанії 2006-го року

Якщо Періс Хілтон погодиться перевтілитися всього на годинку у вчительку й отримати за це цілий мільйон доларів, то вона стане найоплачуваною гостею в історії компанії Learning Annex після Дональда Трампа – у свій час будівельний магнат отримав за консультацію півтора мільйона доларів.