Як заробляти гроші не виходячи з дому…

Як заробляти гроші не виходячи з дому...Люди, які зневірилися у економічній спроможності свого роботодавця, часто шукають додаткових способів заробітку, працюючи з дому. Видання CNNMoney.com пропонує кілька порад таким працівникам. А якщо Ви вважаєте такий спосіб цілком придатним для заробітку, можливо ці поради знадобляться й Вам…

Забезпечте правильну обстановку
Робота з дому зазвичай потребує швидкісного інтернет-зв’язку. Вам також знадобиться телефон та тихе місце для роботи. Слід пам’ятати, що робота з дому може виявитися складнішою, ніж у офісі, оскільки ніхто не наглядатиме за вами та не спонукатиме до дії. Тому така робота більше підходить тим людям, які вміють самі себе мотивувати та яких важко відволікти від справи.

Подумайте про обслуговування клієнтів
Всі ми знаємо, що дуже часто посади операторів кол-центрів віддаються на аутсорсінг до Індії. Проте все більше та більше подібних робіт сьогодні надаються “третім” компаніям, які наймають “домашніх” працівників. Такі співробітники можуть заробляти до $15 на годину.

MUST READ:  Люди VS Наймані працівники

Станьте віртуальним помічником
Малі бізнеси часто потребують персональних асистентів, тому вони наймають віддалених працівників, які виконують адміністративну роботу. Віртуальні асистенти несуть відповідальність за формування розкладу, планування заходів, координацію поїздок і т. п. Подібні працівники можуть заробляти від $20 до $55 на годину. Найвищу плату отримують корпоративні консультанти. Але слід завжди пам’ятати: так робота надзвичайно прозора і найбільше отримують ті працівники, які здатні принести найвищу цінність для своєї компанії.

Остерігайтесь обману
Перш, ніж погодитися стати віртуальним співробітником певної компанії, слід переконатися, що компанія веде законну діяльність. Чесні і відкриті роботодавці повинні у письмовій формі надати вам повну інформацію про програму, пояснити, яким чином ви будете отримувати зарплатню (фіксована ставка, чи комісія) та забезпечити вас робочим місцем та всім необхідним обладнанням.

Але головний позитив роботи з дому – відсутність будь-яких фізичних рамок чи кордонів. Скажімо, якщо Ви відмінно володієте англійською мовою – Ви легко можете стати співробітником американської чи британської компанії та отримувати відповідну платню. Тож успіхів Вам.