Знайти роботу так само складно, як і супутника життя

Кілька дивних паралелей пропонує нам видання The CEO Refresher. Виявляється між пошуком роботи та пошуком коханої людини існує безліч спільних рис. Тому, якщо у Вас є пара і Ви навіть пам’ятаєте, як намагалися вплинути на неї, коли вперше побачилися – обов’язково застосуйте ці знання на практиці, шукаючи роботу.

1. Шукаючи і роботу і кохану людину, ми намагаємося виглядати аж занадто респектабельно, показувати себе лише з найкращого боку і, фактично, приховувати своє справжнє обличчя. Таким чином ми сподіваємося справити надзвичайне враження на роботодавця або ж кохану людину і досягнути мети.

2. Хтось колись говорив, що всі ми виглядаємо найбільш святими, коли пишемо своє резюме. Саме фальсифікація своєї справжньої ідентичності, професійних навичок та персональних характеристик є спільною рисою як кандидатів на посаду, так і кандидатів на кохання. Хоча, звісно, статистика доводить, що залишитися протягом усього життя з однією коханою людиною набагато простіше, ніж все життя працювати на одній роботі.

MUST READ:  Займайтесь тим, що вас цікавить в даний момент

3. Гарний зовнішній вигляд обов’язково вплине як на роботодавця, так і на супутника життя. При першій зустрічі слід звернути особливу увагу на гігієну.

4. Парадоксально, але мовчанка і вміння слухати буде сприйматися і роботодавцем і коханою людиною як вміння правильно спілкуватися. Зрештою, Вас сприймуть як дуже комунікабельну людину.

5. І насамкінець, запам’ятайте, що перш ніж піти з кимось до ліжка (буквально чи фігурально), слід попіклуватися про свій захист. Таким чином Вам вдасться уникнути можливого ризику.