Twitter та Facebook не виходячи з примірочної

Twitter та Facebook не виходячи з примірочної Найближчим часом в магазинах одягу в Лондоні з’являться пристрої, які дозволять радитися з друзями в Twitter та Facebook не виходячи з примірочної. Така інформація з’явилася на The Daily Mail. Пристрій Tweet Mirror, спеціально розроблений для цих потреб голландською компанією Nedap, по суті є дзеркалом зі вбудованою в нього HD-камерою.

Tweet Mirror дозволяє покупцеві робити фотографії в примірочній і “постити” їх в Twitter чи стрічку статусів Facebook. При цьому коментарі друзів користувача присилаються йому по SMS.

Представник Nedap розповів, що ідея Tweet Mirror спала на думку одному із інженерів компанії, коли той побачив, як його наречена міряє весільне плаття і робить фотографії на полароїд, щоб потім показать друзям і порадитися з ними.

За задумом, Tweet Mirror може використовуватися людьми, у яких немає облікових записів у соціальних мережах чи взагалі немає друзів. Також покупець сам зможе розглядати в примірочній свої фотографії з різних ракурсів, щоб зрозуміти, наскільки вдало “сидить” на ньому вибрана річ.

MUST READ:  Прогноз-2009 у сфері інтернет-маркетингу і просування веб-сайтів

Прем’єра новинки відбулася в лондонському бутіку Shepherd’s Bush і найближчим часом її творці мають намір просувати Tweet Mirror в інші магазини одягу.