Результати першого етапу другого туру змагання GMC-2007

GMC-2007Нарешті розпочався другий тур змагання Global Management Challenge і сьогодні ми вже можемо поділитися із Вами першими результатами діяльності на ринку віртуальної компанії Creative Management.com.ua. І з цих результатів стає очевидно – боротьба у другому турі буде запеклою. Але це й не дивно, адже на кону вихід у фінал, а потрапити туди зможе лише один із восьми…

„Ми отримали перший результат – i все не так красиво як було в першому турi. Тепер ми лише третi”, – саме з такими словами звертається до команди її незмінний капітан Андрій Галич. Він наполягає на тому, що не варто розслаблятися, а натомість – детально проаналізувати ситуацію та докласти усіх зусиль для того, щоб вийти вперед.

Безперечно, Вам уже цікаво, якої ж вартості акцій зуміли досягнути віртуальні компанії у другій групі після першого етапу гри? Як уже стало зрозуміло із попередніх слів, команда Creative Management.com.ua змогла посісти лише третє місце із результатом 1,648 Eur за акцію. На першій позиції (із результатом 1,760) цього разу опинилася команда INTERPIPE PRIME.

MUST READ:  Завершилося всеукраїнське змагання з менеджменту GMC-2007 (результати фінального туру)

Загалом же команди у групі розподілилися таким чином:

1. Creative Management.com.ua – (вартість акцій EUR 1,648)
2. EgoЇсти (1,601)
3. КераМет (1,558)
4. Logos M (1,603)
5. ЛОГРУС (1,614)
6. INTERPIPE PRIME (1,760)
7. ДАТАГРУП (1,533)
8. TAS – Bravo (1,679)

Втішає те, що результати діяльності компаній після першого етапу є дуже умовними, адже більшість інвестицій, зроблених іншими компаніями почнуть діяти тільки у наступному кварталі або навіть пізніше. Сподіватимемося, що ситуація на ринку буде докорінно змінюватися. А поки-що побажаємо команді злагодженої роботи та успіхів у подальших етапах.