Шукаючи роботу не забудьте про божественне покликання!

Пошуки роботи мають таємничі священні аспекти, оскільки вони напряму пов’язані з Вашим покликанням. Так стверджує The CEO Refresher. Погодьтеся, те, що „ми з’явилися на цю землю, переповнені великими талантами та дарами”, звучить доволі піднесено і оптимістично. То чи не варто використати ці таланти за їх прямим призначенням?

Аристотель колись говорив, що покликання людини знаходиться там, де її таланти перетинаються зі світовими потребами. Зрештою, навіть мільйони гривень/євро/доларів (необхідне підкреслити) не зроблять Вас щасливими, якщо робота, яку Ви виконуєте, не має нічого спільного із Вашим покликанням.

Відшукати посаду, яка поєднуватиме приємне з корисним (тобто достойний заробіток і роботу за покликанням), може виявитися не так вже й легко. Проте, існує кілька порад, як цього можна досягти:

1. Спробуйте згадати те, що Ви вмієте робити на всі 100%. Ще краще, якщо цих речей Вас ніхто не вчив – вони виходять у Вас інтуїтивно. Це і є „таланти”, на яких слід будувати Вашу майбутню професію.

MUST READ:  "Крадіжки" робочого часу у роботодавців

2. Згадайте власне дитинство. Ще до того, як до Вашого виховання почали активно втручатися батьки та різноманітні наставники, Ви прекрасно усвідомлювали, навіщо народилися на цей світ. Соціалізація стерла це переконання. Проте, воно залишилося глибоко у Вашій свідомості. Спробуйте його відновити. Тільки прошу – не ідіть у космонавти!!! 😉

3. Прислухайтеся до своїх мрій. Записуйте їх та подумки повертайтеся до них якомога частіше. „Щоночі ангели опускаються до Ваших ліжок і нашіптують Вам на вушко про покликання”.

4. Слід усвідомити що щастя і прозріння це такі речі, які можуть бути послані до Вас із небес тільки в тому випадку, якщо Ви дотримуєтеся свого покликання.

5. Проводьте 10 хвилин на день у мовчазній медитації. Не обов’язково при цьому молитися або читати мантру. Просто посидіть мовчки, прислухаючись до свого дихання та биття серця. Таким чином Ви налаштуєте себе на ефективну роботу відповідно до Вашого покликання.