Одягайтеся в Google, їжте в Google, пахніть Google

Одягайтеся в Google, їжте в Google, пахніть GoogleЯк ми бачимо, в останні роки діяльність Google вийшла далеко за межі пошукових технологій і поширилася на нові сфери – від енергетики до широкополосних мереж, від стільникових телефонів до соціальних веб-сервісів. Незважаючи на це, у світі існує чимало ринків, до яких Google ще не дістався – ну поки ще… принаймні, офіційно. А ось неофіційна назва “Google”, як виявилося, пасує для одеколону, фастфуда, одягу, кросівок і навіть… туалетного паперу.

Пропонуємо вашій увазі добірку дивовижних підробок під Google від видання Huffington Post.

1. Туалетний папір Google (В’єтнам)

Туалетний папір Google

2. Одеколон Google

Одеколон Google

3. Google Fashion (Туреччина)

Google Fashion (Туреччина)

4. Фастфуд Google (Китай)

Фастфуд Google (Китай)

5. Взуття Google

Взуття Google

6. Пошукова машина Goojje (Китай)

Пошукова машина Goojje (Китай)

Цей підроблений сайт, створений у відповідь на дебати між урядом КНР і Google, крім усього іншого містить прохання до Google не залишати Китай.

7. Тканини Google (Туреччина)

Тканини Google (Туреччина)

8. Google FadSense

Google FadSense

Ця вигадана торговельна марка являє собою “екран, що миється, для тканини”, щякийо прикріплюється до одягу й підключається до бездротового Інтернету. Концепція FadSense полягає в тому, щоб користувач був на зв’язку завжди й скрізь. Відстеження місця розташування за допомогою GPS уможливить геолокаційну рекламу AdSense.

MUST READ:  А нас не змусять крякати, як качок?

9. Підроблена машина Google Street View

Підроблена машина Google Street View

Жартівники з F.A.T. Labs створили власну машину Google Street View. Те, що на фото виглядає як очевидна підробка, на дорозі буде виглядати дуже переконливо. Якщо управляти машиною з логотипом Google, то можна нехтувати будь-які правила дорожнього руху.

10. Бутик Google (Китай)

Бутик Google (Китай)

11. Сарі Ooogle

Сарі Ooogle

Індійська акторка Адіті Говітрікар (Aditi Govitrikar) була помічена в сліпучому платті, що підозріло нагадує сторінку пошуку Google.

12. Google Room View

Google Room View

Змагання Gizmodo на кращий проект псевдопристрою від Google принесло кілька цікавих плодів. Цей гаджет, що являє собою щось середнє між фургоном Google Street View і роботизованим пилососом Roomba, покаже користувачеві кімнати його будинку з висоти 8 дюймів (близько 20 сантиметрів). Автор ідеї – Кліфф де Руд (Cliff De Roode).

13. Google iMposter

Google iMposter

Цей сайт, дизайн для якого зробив Едвард Бейн (Edward Bain), виглядає точнісінько як головна сторінка Google, включаючи пошуковий рядок із миготливим курсором. Однак він не приймає вставлений у нього текст. Якщо натиснути на логотип, дві букви “o” зникнуть через кілька секунд, показуючи, що перед нами розиграш.

MUST READ:  Найсентиментальніші рекламні ролики

14. Одяг Google (Китай)

Одяг Google (Китай)

15. Пошукова машина ElgooG

Пошукова машина ElgooG

Творці сайту ElgooG, що дзеркально відбиває сторінку пошуку Google, виявили розумний спосіб доступу до його контенту, яким можуть скористатися китайські веб-серфери, поки пошуковий гігант і уряд КНР ворогують. Уводячи ключові слова задом наперед у рядок пошуку ElgooG, користувачі зможуть одержувати доступ до інформації у звичайному порядку.