Перфекціонізм компанії Apple: Чому саме 9:41

Перфекціонізм компанії Apple Можливо, ви звертали увагу на те, що на офіційних фото iPhone та iPad, які робляться Apple, завжди на пристроях встановлено час 9:42 або 9:41? Це питання настільки турбувало фанатів компанії, що один із них (блогер за сумісництвом) все-таки достукався до Скота Форстала (Scott Forstall), віце-президента з питань програмного забезпечення Apple і отримав відповідь.

ipad

Ось що сказав Форстал: “Ми готуємо презентацію для запуску продукта таким чином, що перший великий показ продукта відбувається приблизно через 40 хвилин презентації, яка починається о 9.00. Ми хочемо, щоб коли вперше велике зображення продукта з’явиться на екрані, на ньому був час, якомога ближчий до реального. Правда, ми розуміємо, що це не буде точно 40 хвилин… Для iPhone ми поставили 42 хвилини. Виявилося, що ми непогано вгадали, і для iPad поставили 41 хвилину. Ось весь секрет цього часу”.

Дивовижно, до яких деталей можна вдатися, намагаючись досягнути перфекціонізму. Зрештою, можна ставитися до компанії Apple як завгодно: любити їх чи ненавидіти – але в одному їм не відмовиш – вони маркетингові боги!

MUST READ:  Нова гра "Найближча книга"