9 натхненних цитат візіонерів

Візитки відомих менеджерів та лідерів Навіть якщо ви дуже талановиті і докладаєте великі зусилля, деякі результати просто вимагають часу: ви не зможете отримати дитину через місяць, навіть якщо змусите завагітніти дев’ять жінок. (Уоррен Баффет)

Хоча б раз у житті фортуна стукає в двері кожної людини, але людина в цей момент часто сидить в найближчому барі і не чує цього стуку. (Марк Твен)

Посмішка нічого не коштує, але багато дає. Вона збагачує тих, хто її отримує, не роблячи біднішими тих, хто її дарує. Вона триває мить, а в пам’яті залишається іноді назавжди. Ніхто не багатий настільки, щоб обійтися без неї, але немає такого бідняка, який би не став від неї багатшим. Вона створює щастя в домі, зароджує атмосферу щирості і служить паролем для друзів. (Дейл Карнегі)

Найбільший наш недолік в тому, що ми занадто швидко опускаємо руки. Найбільш певний шлях до успіху – завжди пробувати ще один раз. (Томас Едісон)

MUST READ:  Міфи менеджерів, що паралізують

Прокидаючись вранці запитай себе: “Що я повинен зробити?” Ввечері, перш ніж заснути: “Що я зробив?” (Піфагор)

Бідний, неуспішний, нещасний і нездоровий той, хто часто використовує слово “завтра”. (Роберт Кійосакі)

Раніше я говорив: “Я сподіваюся, що все зміниться”. Потім я зрозумів, що існує єдиний спосіб, щоб все змінилося – це змінитися мені самому. (Джим Рон)

Важка праця – це накопичення простих справ, які ви не зробили, коли повинні були зробити. (Джон Максвелл)

Старі люди завжди радять молодим економити гроші. Це погана порада! Не економте копійки. Інвестуйте в себе. Я в житті не зекономив ні долара, поки не досягнув віку сорока років. (Генрі Форд)