Результати жеребкування до другого туру GMC-2007

GMC-2007Закінчилося літо – пора відпочинку та відпусток. І разом із початком осені до нас наблизився другий тур міжнародного змагання з менеджменту Global Management Challenge 2007. Команди відпочили, набралися сил, і готові з новим завзяттям братися до боротьби. А тим часом стали відомі результати жеребкування і склад восьми груп, які візьмуть участь у другому турі змагання, що почнеться 11 вересня…

Команда Creative Management.com.ua потрапила до другої групи змагання. Ось як виглядає ця група:

1. Creative Management.com.ua
2. EgoЇсти
3. КераМет
4. Logos M
5. ЛОГРУС
6. INTERPIPE PRIME
7. ДАТАГРУП
8. TAS – Bravo

Окрім, власне, Creative Management.com.ua до групи потрапила лише одна команда, яка за результатами першого туру опинилася у верхній десятці. Це команда INTERPIPE PRIME, чий результат 1,799 за акцію дозволив їй посісти 8-му позицію у загальному заліку. Нагадаємо, що результат Creative Management.com.ua склав 1,871 і забезпечив для команди третю позицію.

MUST READ:  Результати першого етапу другого туру змагання GMC-2007

Не слід забувати, що навчені досвідом першого туру, всі команди у групі, незалежно від їхніх попередніх результатів, можуть представляти серйозну загрозу, тому недооцінювати суперників ні в якому разі не варто.

А нам залишається лише побажати командам успішної гри у другому турі і дочекатися 11-го вересня. Для тих же, хто цікавиться повними результатами жеребкування по всіх групах – ці дані можна відшукати на офіційному сайті змагання.