Презентація третього всеукраїнського змагання з менеджменту Global Management Challenge 2008

GMC-2007Постійні відвідувачі Менеджмент@БЛОГу, безперечно, пам’ятають всі перипетії минулорічного змагання GMC-2007, в якому брала участь і команда від інтернет-порталу для управлінців “Creative Management.com.ua”. З того часу минув майже рік, і організатори конкурсу знову дають змогу молодим та досвідченим менеджерам спробувати свої сили у змаганні для лідерів GMC-2008. А вчора, тобто 28-го лютого, відбулася презентація програми, в рамках якої пройшов унікальний HR-самміт, який зібрав провідних керівників та HR-директорів України і Росії.

Основою змагання Global Management Challenge (GMC) є комп’ютерна бізнес-симуляція зі стратегічного менеджменту, яка відображає фінансову модель діяльності компанії – виробника міжнародного масштабу. Учасники цієї програми мають змогу:
– глибоко зрозуміти суть роботи Компанії, як єдиного живого організму;
– зрозуміти логіку взаємодії її функціональних підрозділів;
– спробувати себе у ролі Генерального Менеджера;
– вийти на новий рівень прийняття управлінських рішень і відчути всю відповідальність за свої рішення та дії;
– відкрити формулу успіху, гармонійного розвитку і стабільності роботи підприємства.

MUST READ:  Ваша команда — це і є ваша компанія

В Україні участь у грі братимуть 320 команд, які змагатимуться за збільшення вартості акцій своєї „віртуальної” компанії. Старт GMC-2008 планується на 15 травня 2008-го року.

А ось як відгукується про змагання його безпосередній учасник і переможець минулорічного сезону, президент корпорації Інком, Олександр Кардаков: „Так чи інакше, бізнес – це гра. GMC – це бізнес-модель, на якій можна відпрацювати різні управлінські ситуації. Робити помилки у змаганні, звісно, не так болісно, як у реальному бізнесі, але присутність ризику та наявність конкурентів роблять його гострим та азартним”.

Що стосується вчорашньої презентації та HR-самміту, який відбувся у її рамках, то його учасники не лише знайомилися із методикою і можливостями змагання GMC, але й намагалися дати відповідь на два „улюблених” запитання кадровика:

1. Чого хочуть HR-и?
2. Кого хочуть HR-и?

Словом, було весело, корисно і цікаво.

Тим же людям, які зацікавилися змаганням і хочуть особисто взяти у ньому участь варто ознайомитися із правилами набору збірної команди від Management.com.ua.