Результати жеребкування 2-туру змагання Global Management Challenge 2008

GMC-2008Минуло літо, і ми знову повертаємося до спостереження за успіхами двох команд Management.com.ua у глобальному змаганні з менеджменту GMC-2008. Найбільш уважні пам’ятають, що 8 вересня (тобто позавчора) стартував другий тур змагання, який, як і перший, складатиметься з п’яти етапів. І поки ми очікуємо перших результатів (які з’являться наступного тижня), поділимося результатами жеребкування, проведеного напередодні.

Так, команди Management.com.ua R(L)eaders та Creative Management.com.ua потрапили до 2-гої та 6-тої груп відповідно. Окрім них, до груп потрапили:

Група 2
1 KPMG Panters
2 World Franchise Associates
3 Management.com.ua R(L)eaders
4 Біола Ерлан
5 DATAGROUP-Regions
6 Відділ стратегічного призначення
7 Exim Wanderers
8 Нова концепція

Група 6
1 Mindshare Ukraine
2 Creative Management.com.ua
3 Дебет-Кредит
4 EXIMBANK DNEPR
5 Direct Selling Exim
6 JCI Youth Lemon
7 ПАККО
8 PricewaterhouseCoopers Add-Wisers

Як бачимо, до шостої групи потрапили відразу три команди, які після першого туру гри перебували у десятці лідерів. Після загального заліку команда PricewaterhouseCoopers Add-Wisers перебувала на ПЕРШОМУ!!! місці, команда Дебет-Кредит – на четвертому місці, а Direct Selling Exim – на 6-му місці. Зважаючи на це можна прогнозувати, що команду Creative Management.com.ua очікуватиме запекла боротьба.

MUST READ:  Результати третього етапу другого туру змагання GMC-2007

Іншій команді: Management.com.ua R(L)eaders поталанило трохи більше. До їхньої групи не потрапили команди з першої десятки. Втім, це зовсім не означає, що можна розслаблятися. Адже до другого туру змагання потрапили тільки найкращі. І для проходження до наступного (останнього) туру потрібно буде докласти усіх зусиль. Нагадаємо, що до третього туру змагання проходить лише одна команда з групи. А значить – для перемоги потрібно посісти тільки першу позицію.

З перебігом першого туру змагання можна ознайомитися в архіві записів.