Подарунки від Діда Мороза

Подарунки від Діда МорозаНапередодні Нового Року не хочеться писати ні про кризу, ні про роботу. До 2009 року залишається менше 2-х днів. Цей час потрібно провести з користю. Нарізати олівь’е, приготувати “шубу”, поставити “пальне” в холодильник, витрусити килими, надраїти до блиску кришталь …:-) Як багато ще потрібно встигнути зробити в цьому році.

Але важче за все, напевно, Дідові Морозу. І як тільки він встигає всі подарунки подарувати в такий короткий термін? У нього перестануть вірити тільки тоді, коли взагалі нічого буде дарувати. Цікаво, а що б я зміг подарувати, якби був Дідом Морозом?

Люблю робити подарунки 🙂

Директорам із продажу подарую розумних, цілеспрямованих, працьовитих торгових представників. Ще подарую платоспроможних клієнтів і 125% плану в 2009-му році.

Власникам бізнесу подарую податкові пільги, розумних, цілеспрямованих, працьовитих директорів із продажу, ну і, звичайно, довгострокові кредити під низькі відсотки. А тим, хто себе добре поводив у 2008-му – ще й зростання вартості бізнесу і приріст частки ринку.

MUST READ:  eBay просить вибачення за зміну політики

Торговим представникам подарую 100% повернення заборгованості в 2009-му році, 125% виконання плану та 5-годинний робочий день 🙂

Директорам із персоналу подарую ручку, олівець та вільний час для проведення співбесід. А самим хорошим подарую тренінги зі знижкою в 50%.

Фінансовим директорам і бухгалтерам подарую шампанське, 4-годинний робочий день, а також всі необхідні печатки та підпис на документах:-)

Будівельникам подарую золоті каски зі стразами від Swarowski.

Шахтарям подарую поклади золота у вугільних шахтах і підвищення з/п в 2 рази.

Фермерам подарую добрива, доступ до ринків збуту Європи і податкові пільги.

Вчителям подарую талановитих учнів, а також безкоштовний доступ на сайт “Однокласники” 🙂

Студентам подарую талановитих вчителів, а також безкоштовний доступ на сайт “Однокласники” 🙂

Журналістам подарую ручки, акредитацію на всі значущі заходи і трошки таланту.

Депутатам подарую тури по Україні з обов’язковим відвідуванням районних лікарень, бібліотек, стадіонів, дитячих будинків та інших визначних пам’яток житлово-комунального господарства.

MUST READ:  Американці з'ясовували якості лідера: головне "не пересолити"

Жінкам подарую чоловіків, а чоловікам – жінок:-)

Якщо Ви не знайшли себе в цьому списку – значить Ви ще не написали листа Дідові Морозу. Можете писати в коментах – впевнений він обов’язково їх побачить:-)

Вітаю всіх із наступаючими святами. Нехай у наступному році Ви отримаєте ті подарунки, на які заслуговуєте.