Команда Management.com.ua здобула перемогу на турнірі “Що? Де? Коли? для управлінців”!

Що? Де? Коли? для управлінцівУ середу 4-го лютого відбувся вже другий щорічний турнір “Що? Де? Коли? для управлінців”, організований інтернет-проектом Innovations.com.ua. Якщо ви пам’ятаєте – минулого разу команді “Management.com.ua” вдалося посісти третє місце у змаганні. Цього ж разу результат виявився ще більш вражаючим: у напруженій боротьбі, йдучи “нога в ногу” з найближчим переслідувачем (командою “S.H.A.” (Голден Телеком)), команді Management.com.ua таки вдалося здобути перемогу.

Всього участь у змаганні цього разу взяли 15 команд, серед яких були представлені топ-менеджери таких провідних компаній, як: Glaxo Smith Kline, Deloitte, Юстар, Голден Телеком, Табаско, Укртелеком, Герц, Applied Media, Nestle, Укргазбанк та ін. А вів гру не хто інший, як член правління Міжнародної Асоціації Клубів “Що? Де? Коли?” знайомий багатьом любителям цієї гри Борис Бурда.

Турнір відбувався у два тури, в кожному з яких командам належало дати відповідь на 15 запитань. Переможцем за рішенням журі повинна була стати та команда, яка отримає максимальну кількість балів (правильних відповідей) у загальному заліку. При цьому кожні п’ять питань команда, яка вела лідерство на даному етапі, отримувала спеціальний приз – книгу Бориса Бурди з його особистим підписом.

MUST READ:  11 принципів успіху Томаса Ліптона

Вже з перших хвилин турніру вперед вирвалася команда “S.H.A.”. Вона настільки вправно “брала” питання у першому раунді, що один зі членів лічильної комісії Віктор Оксенюк навіть зауважив наприкінці гри: “Спершу мені навіть здалося, що команда отримала доступ до бази питань на моєму комп’ютері”.

Команді “Management.com.ua” вдалося наздогнати свого суперника лише на 20-му запитанні, і саме тоді вона отримала перший “проміжний” подарунок – книгу від Бориса Бурди. Втім, напруга не спадала до самого закінчення змагання. Команди “S.H.A.” та “Management.com.ua” рухалися “нога в ногу”. А наприкінці змагання, вдало відповівши на кілька справді складних запитань, впритул до лідерів наблизилася ще одна команда – Legal style (топ-менеджери юридичної компанії “Правовий альянс”). Як наслідок, після останнього запитання рахунок між “Management.com.ua” та “S.H.A.” був однаковий: обидві команди дали правильну відповідь на 18 запитань.

Переможець був визначений шляхом додаткових питань, на які потрібно було дати відповідь якомога швидше (принцип брейн-рингу). І тут вже команда “Management.com.ua” не упустила свого шансу.

MUST READ:  Porsche і зміни

Таким чином трійка переможців виглядала так:
1 місце – Збірна Management.com.ua
2 місце – Голден Телеком, команда S.H.A.
3 місце – Юридична компанія “Правовий альянс”, команда Legal style

Всі переможці отримали цінні призи у вигляді бізнес-книг від Innovations.com.ua, его-бондів від мережі ресторанів “Системи швидкого харчування”, а команда, яка посіла перше місце, отримала право безкоштовно пройти тренінг від одного із партнерів, компанії Jansen Capital Management.


Кубок ЩДК-2009

Насамкінець, хочеться поіменно привітати всіх учасників команди-переможця:
Олександр Данилюк – капітан команди – керівник проекту Management.com.ua
Ярослав Федорак – редактор Management.com.ua
Павло Ковтонюк – консультант Strategic Consulting Group (SCG)
Віктор Котусенко – менеджер із маркетингу та консультант Strategic Consulting Group (SCG)
Олександр Сірич – головний редактор журналу “Chip News Україна” (колишній співробітник SCG)
Андрій Галич – комерційний директор компанії “Юстар”

Процес нагородження команди Management.com.ua